CIC en MaRiC
technologie


ExSilent hoortoestellen maken gebruik van CIC (Completely In Canal) en MaRiC technologie (Microphone and Receiver in the Canal). Bij beide technologieen zit zowel de microfoon als de luidspreker in de gehoorgang. Hierdoor blijft de natuurlijke functie van de oorschelp behouden, zodat de gebruiker beter kan horen waar geluid vandaan komt (lokalisatie), minder last van windruis heeft en in een rumoerige omgeving een gesprek kan volgen.

Geen minuscule knopjes of afstandbediening


Onze hooroplossingen hebben verschillende programma’s die u kunt selecteren afhankelijk van de geluidssituatie. Voor de bediening van deze programma’s is de unieke AirTAP technologie ontwikkeld. Door twee keer zachtjes op het oor te tikken wisselt u van programma. Zit u in een restaurant, kijkt u tv of loopt u binnen op een feestje? Tik zachtjes op uw oor en het toestel schakelt naar het beste, vooraf ingestelde persoonlijke luisterprogramma voor uw nieuwe luistersituatie. U hoeft niet meer te zoeken naar kleine knopjes op het hoortoestel.

Instant fit


Onze producten zijn voorzien van een ‘softtip’ of ‘softdome’. Een klein ‘oordopje’ van hypoallergeen materiaal dat in verschillende maten verkrijgbaar is en dat altijd past en comfortabel zit. Hierdoor zijn onze toestellen direct aan te passen, oftewel ‘Instant fit’ (er is geen maatwerk oorstukje nodig). Ze zijn bovendien voorzien van een ingenieus ‘cerumen protectiesysteem’ dat het haast onmogelijk maakt voor oorsmeer om de luidspreker te beschadigen.